Aparat de cafea: ce trebuie de luat în considerare la cumpărare?

de:
16 ian. 2019
3 Afișari
Aparat de cafea: ce trebuie de luat în considerare la cumpărare?

Cafeaua dintr-un aparat de cafea are un gust mai bun decât cel care se prepară în mod obișnuit. Are un gust și o aromă mai pronunțată. Cei care s-au obișnuit deja să bea cafea de la un aparat de espresso, în general, nu-și imaginează revenirea la cafeaua normală. Merită să achiziționați acest dispozitiv util, datorită căruia în fiecare dimineață veți avea buna dispoziție.

Care sunt diferențele dintre producătorii aparatelor de cafea?

Modelele individuale disponibile pentru vânzare diferă în ceea ce privește prețul, presiunea produsă în timpul fabricării, modul de funcționare, aspectul, precum și numărul de funcții. Aparatele de cafea scumpe sunt cea mai bună alegere – acestea oferă cea mai bună calitate a cafelei și nu dezamăgesc. Ele sunt, de asemenea, acoperite de o garanție pe termen lung, prin urmare, în caz de defecte, puteți întotdeauna să raportați echipamentul la un centru de service. De asemenea, modelele la preturi mai inalte au caracteristici suplimentare care pot influența nuanțele cafelei. Dacă beți cafea în fiecare zi și de câteva ori pe zi, alegerea unui echipament scump este cea mai bună opțiune. Unele modele costă chiar și câteva mii de lei, dar este o cheltuială profitabilă. Componentele care alcătuiesc sculele lor sunt extrem de rezistente la uzură.

Aparate de cafea cu pompe de presiune joasă și mare

Aparatele de cafea pot fi devizate, în general care sunt dodate in pompe de presiunea joasă și înaltă. Nu știți ce filtru de cafea să alegeți? Și ce tip de cafea doriți sa savurați? Unele tipuri de cafea necesită doar una sau cealaltă. Puterea maximă a majoritatii mașinilor de cafea de uz casnic variază între 12 și 19 bari. Îți place espresso? Sau poate latte? Alegeți un echipament care atinge 15 bari sau mai mult.

Funcții utile

Unele aparate de cafea sunt dotate cu funcții suplimentare, cum ar fi:

  • încălzirea laptelui și sistemul de spumare (această funcție este utilă atunci când se prepară cappuccino și latte)

  • controlul emisiilor de abur (pentru a obține lapte mai mult sau mai puțin spumat)

  • blocarea scurgerii de picături (împiedică formarea de pete în locul în care se află o ceașcă);

  • înălțime reglabilă a duzei (datorită căruia putem fi preparate cafea într-o ceașcă mică sau într-o ceașcă mare, în funcție de preferințele dvs.).

Aparatul de cafea este un dispozitiv care merită să il aveți în casă. Datorită acestui produs, cafeaua de zi cu zi va fi mult mai delicioasă. Alegerea aparatului ar trebui să fie dictată de preferințele individuale, care trebuie luate în considerare înainte de cumpărare. Merită să ne amintim că nici măcar cea mai bună mașină de cafea nu ne va oferi un mic negru decent, dacă cumpăram cafea de calitate inferioară. Vă recomandăm să achiziționați cele mai bune produse cum ar fi. Black Latte

Cookies