Apărarea Elenei Udrea: Am fost la înmormântarea mamei lui Traian Băsescu

de:
03 mart. 2015
1 afișări
Apărarea Elenei Udrea: Am fost la înmormântarea mamei lui Traian Băsescu

DOSAR GALA BUTE. Elena Udrea s-a aflat la căpătâiul mamei fostului preşedinte doar câteva ore, astfel că nu este exclus ca acuzaţiile să fie totuşi reale. Procurorii au nevoie însă, mai mult ca oricând, de probe care să o plaseze pe Elena Udrea la sediul MDRT şi în biroul în care se spune că ar fi primit geanta cu cei 900.000 de euro, scrie romaniatv.net.

Elena Udrea a cerut o confruntare cu denunţătorii ei la DNA, pe tema presupuselor şpăgi pe care le-ar fi încasat în dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru vrea să se întâlnească cu Gheorghe Nastasia, fost secretar general al MDRT, Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, Adrian Gărdean – om de afaceri şi Anamaria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii.

DOSAR GALA BUTE. Pe 6 octombrie 2010, Elena Udrea a fost prezentă, împreună cu premierul de atunci, Emil Boc, şi cu alţi colegi din Guvern şi din PDL, slujba de înmormântare a mamei preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu. Ceremonia a început la ora 10.00, la biserica Sfântul Ierarh Nicolae, din Constanţa, printre cei prezenţi numărându-se şi Gigi Becali, dar şi interlopul Bercea Mondial, finul lui Mircea Băsescu, aducând cu el o coroană formată din trandafiri galbeni.

DOSAR GALA BUTE. După slujba religioasă, cortegiul funerar a plecat pe jos către cimitir, unde a ajuns după aproximativ 30 de minute, iar după înhumare aproximativ 300 de persoane au participat la pomană. Traian Băsescu a rămas foarte puţin la masă, la fel şi apropiaţii săi.

Cookies