Apar noi stâlpi antiparcare și tot mai multe limitatoare de viteză prin București. Nicușor Dan promite că Primăria va mai pune și semafoare unde e nevoie

16 dec. 2022
1194 afișări
Apar noi stâlpi antiparcare și tot mai multe limitatoare de viteză prin București. Nicușor Dan promite că Primăria va mai pune și semafoare unde e nevoie
Apar noi stâlpi antiparcare și mai multe limitatoare de viteză prin București. Nicușor Dan promite că Primăria va mai pune și semafoare e nevoie | Sursa foto: Nicușor Dan

Primăriile de sector și Primăria Generală ne anunță destul de des că administrațiile locale au mai făcut lucrări de îmbunătățire pentru cam tot ce înseamnă eficiență și siguranță pe străzile și în traficul din București, dar fiecare bucureștean trece zilnic măcar pe o stradă unde e nevoie urgentă fie de stlâpi antiparcare, fie de refacerea marcajelor rutiere, fie de limitatoare de viteză.

Apar noi stâlpi antiparcare și mai multe limitatoare de viteză prin București. Nicușor Dan promite că Primăria va mai pune și semafoare e nevoie
Stâlpi antiparcare | Sursa foto: Nicușor Dan
Apar noi stâlpi antiparcare și mai multe limitatoare de viteză prin București. Nicușor Dan promite că Primăria va mai pune și semafoare e nevoie
Limitatoare de viteză (bumpere) | sursa foto: Nicușor Dan 

Noi stâlpi antiparcare & alte lucrări pe străzile din București

Acum, primarul general Nicușor Dan promite, într-o postare pe Facebook,lucrările pe străzile din Capitală continuă și vor atât timp cât vremea va permite acest lucru.

El anunță că, în ultima perioadă, s-au făcut mai multe îmbunătățiri pe străzile din București.

Iată lista lui Nicușor Dan:

➡️ Lucrări la carosabil: Str. Sportului, B-dul G. Enescu, B-dul Ion. Mihalache, Splaiul Independenţei/Naţiunile Unite etc.

➡️ Reparaţii de trotuare: B-dul C.A Rosetti, Calea Victoriei, B-dul N. Bălcescu, B-dul Gheorghe Magheru, Calea Floreasca.

➡️ Marcaje treceri de pietoni: Piața Unirii, Calea Văcărești, Piața Națiunile Unite, Splaiul Independenței, Șoseaua Pipera, Șoseaua Ștefan cel Mare, Șoseaua Andronache, Str. Lucian Blaga, Calea Moșilor etc.

➡️ Marcaje staţii STB: Splaiul Unirii/Pod Vitan, Splaiul Unirii/Pod Mihai Bravu, Str. Sebastian/Parc Sebastian etc.

➡️ Amplasare de stâlpi antiparcare: Şoseaua Pantelimon.

➡️ Limitatoare de viteză (bumpere): Şcoala Spectrum, Str. General Berthelot, Str. L. Cazzavillan, Str. Drumul Gilăului, Str. Măceşului etc.

➡️ Montare de oglinzi rutiere: Str. Siret/Str. Măgura Slătioarei, Str. Gheorghieni.

➡️ Montare de rastele pentru biciclete: B-dul Ghe. Magheru – Teatrul Nottara.

➡️ Indicatoare rutiere: P-ţa Gării de Nord 2, P-ţa Presei Libere, Prelungirea Ghencea, Str G-ral Berthelot, Str Luigi Cazzavillan, Calea Moşilor.

Nicușor Dan mai spune că, anul acesta, Primăria a alocat sume consistente pentru semnalizarea rutieră.

E vorba de 5.000.000 de lei  p entru reparații de semafoare, în timp ce investițiile în semafoare s-au ridicat la 18.886.000 de lei. De asemenea, continuă primarul general, în marcajele rutiere s-au investit peste 28 de milioane de lei și s-au cumpărat stâlpișor de aproape un milion și jumătate de lei.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies