Apa Nova: Lucrările la groapa din zona Podului Izvor au fost finalizate

de:
23 mai 2015
0 Afișari
Apa Nova: Lucrările la groapa din zona Podului Izvor au fost finalizate

Lucrările de reparații din zona Splaiul Independenței – Podul Izvor au fost finalizate, iar amplasamentul a fost predat către Euroconstruct S.A, informează Apa Nova printr-un comunicat de presă.

„Apa Nova București împreună cu antreprenorul Dimar S.A. au finalizat, în cursul serii trecute, lucrările de reparații la canalul colector de pe Splaiul Independenței, zona Podului Izvor, lucrări determinate de avaria care a avut loc în data de 19 mai 2015. Conform indicațiilor Administrației Străzilor, începând cu ora 07.30, amplasamentul este predat, de către Apa Nova București, societății deținătoare a contractului de întreținere a carosabilului, Euroconstruct S.A.. Apa Nova Bucureşti regretă disconfortul creat șoferilor şi riveranilor şi mulţumeşte pentru sprijin Brigăzii de Poliție Rutieră și Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.”, adaugă Apa Nova.

Lucrările au fost demarate după ce marți, în dreptul Podului Izvor, s-a prăbușit canalul colector de sub carosabil. În urma prăbușirii, nu s-a înregistrat niciun accident.

Cookies