Apa Nova anunță o lucrare în rețeaua de canalizare din București- sâmbătă, pe Calea Șerban Vodă

de:
05 dec. 2015
0 Afișari
Apa Nova anunță o lucrare în rețeaua de canalizare din București- sâmbătă, pe Calea Șerban Vodă

Lucrarea se desfǎşoarǎ pe carosabil, pe sensul rutier de mers dinspre Şoseaua Olteniţei cǎtre Liceul Şincai, afecteazǎ o singurǎ bandǎ de mers, în apropierea liniei de tramvai, dar nu împiedicǎ circulaţia tramvaielor. Astǎzi, la finalizarea lucrǎrii, drumul rutier va fi funcţional, informează compania printr-un comunicat de presă.

„Lucrarea se desfǎşoarǎ cu acordul conducerii RATB şi a Poliţiei Rutiere prezentǎ la faţa locului, precum şi a Poliţiei Locale, cǎrora Apa Nova Bucureşti le mulţumeşte pentru sprijin. Apa Nova Bucureşti cere scuze cetǎţenilor pentru disconfortul temporar creat şi promite redarea carosabilului spre circulaţie rutierǎ la finalizarea lucrǎrii.”, adaugă sursa citată.

♦♦♦

Apa Nova București, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din București. Apa Nova București are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului București.

Cookies