Apa Nova aniversează 12 ani de activitate în Bucureşti printr-o expoziţie de artă

de:
15 nov. 2012
0 Afișari
Apa Nova aniversează 12 ani de activitate în Bucureşti printr-o expoziţie de artă

Joi vom avea o expoziţie de artă dedicată împlinirii a 12 ani de la momentul în care a intrat în vigoare contractul de concesiune şi Apa Nova a devenit operatorul serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti. Evenimentul este dedicat, în primul rând colegilor noştri, dar şi publicul este invitat„, a declarat, pentru B365.ro, Epsică Chiru, directorul general adjunct al Apa Nova.

Evenimentul, intitulat „Un pic istorie, un pic de artă”, va fi organizat în Sectorul 3 al Capitalei, începând cu ora 16.00, la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavril – Mântuleasa”, când preotul paroh Ioan Rădulescu va prezenta istoricul lăcaşului de cult, şi, începând cu ora 17.00, la Romulus Art Gallery, situată pe Str. Romulus nr. 8, va avea loc vernisajul expoziţiei de artă. Programul complet al evenimentului îl găsiţi aici.

Declaraţiile au fost făcute miercuri seară, cu ocazia inaugurării expoziţiei „Galeria din galerie” – proiect de transformare a spaţiului public in prima galerie subterană permanentă a Bucureştiului, iniţiat de Asociaţia Bucureştiul meu drag şi susţinut de Apa Nova şi Metrorex. „Galeria din galerie face referire la o expoziţie fotografică, organizată în galeria metroului. Această expoziţie fotografică, situată în galeria metroului, nu putea să capete un titlu mai inspirat decât „Galeria din galerie”. Acesta nu este primul parteneriat cu Metrorex. Un proiect, pe care noi l-am lansat cu ocazia Zilei Internaţionale a Apei şi care invita la un consum raţional de apă, a fost menţinut în stare de funcţionare de colegii de la metrou. La vremea respectivă, opt grafferi au pictat, cu imagini sugestive, o garnitură de metrou, pe care colegii au menţinut-o în funcţiune şi care încă se află în circulaţie. În general, Apa Nova mizează pe dezvoltarea durabilă a acestui oraş şi pentru a participa la acest efort de dezvoltare al oraşului, considerăm că trebuie să sprijinim acţiunile care vin în sprijinul informării cetăţenilor în legătură cu acest oraş frumos şi, mai ales, viu„, a mai spus Epsică Chiru.

Campania iniţiată de Apa Nova şi GMP PR, „Ziua Apei la Metrou”, a câştigat premiul Golden Award for Excellence la secţiunea Comunicare în domeniul public, în cadrul celei de-a zecea ediţii a competiţiei Romanian PR Award, care a avut loc la finele lunii octombrie.

În urmă cu câţiva ani, Apa Nova a mai derulat o acţiune care invita la un consum raţional de apă. „În urmă cu câţiva ani, de o parte şi de alta a Dâmboviţei, de la Piaţa Unirii până la primul pod în sensul spre Izvor, am îmbrăcat gardul Dâmboviţei cu pânză albă, pe care trecătorii, colegii noştri şi copiii de la şcolile de arte au avut ocazia să transmită mesaje despre Dâmboviţa şi mesaje în legătură cu economisirea apei”, a explicat directorul general adjunct al companiei Apa Nova.

Miercuri, pe peronul staţiei de metrou Unirii 1, de la 18:30, au fost prezenţi şi artiştii din Asociaţia „Arta nu muşcă”, adepţii promovării evenimentelor culturale în spaţii neconvenţionale. Trio-ul format din Ana Limban, Irina Movileanu si Camelia Ciobanu a susţinut un concert de vioare si violoncel.

 

Cookies