Apă caldă oprită de Termoenergetica. Aproximativ 100 de blocuri din Sectorul 6 al Bucureștiului sunt afectate

02 iun. 2022
532 Afișari
Apă caldă oprită de Termoenergetica. Aproximativ 100 de blocuri din Sectorul 6 al Bucureștiului sunt afectate

Furnizarea apei calde de consum va fi oprită pentru aproximativ 100 de blocuri, în contextul lucrărilor de reparaţii efectuate la reţeaua primară, transmite Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti. Anunțul este valabil de astăzi, iar reparațiile vor dura o săptămână, până joi, 6 iunie. Compania enunță între ce străzi se află blocurile unde se află lucrările.

„Începând de azi, în zona Apusului din cartierul Militari, Sectorul 6, în perimetrul străzilor Ghirlandei, Petrăcheşti şi bulevardul Iuliu Maniu se desfăşoară lucrări de reparaţii la reţeaua primară DN 400, cu o vechime de aproape 60 de ani. Pentru efectuarea intervenţiilor, furnizarea apei calde de consum pentru şapte puncte termice, aproximativ 100 de blocuri, va fi oprită. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este joi, 9 iunie 2022, ora 24.00”, informează compania, prin intermediul unui comunicat.

Manevrele tehnice de golire a conductelor, aerisirile şi lucrările de reparaţii au fost deja începute din cursul dimineţii. După finalizarea tuturor tipurilor de lucrări, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsoanelor de conductă.

„Echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât să fie redus termenul estimat de finalizare şi punctele termice afectate să fie repuse în funcţiune”, adaugă sursa citată.

Termoenergetica menţionează că dispeceratele şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert. Termoenergetica îşi cere scuze pentru disconfortul creat.

Îți recomandăm și:

Cookies