Apa caldă nu mai e nici măcar rece. Aproximativ 1.000 de imobile din București nu au apă nici la această oră. Cele mai multe blocuri afectate sunt în S 4

27 mai 2021
228 Afișari
Apa caldă nu mai e nici măcar rece. Aproximativ 1.000 de imobile din București nu au apă nici la această oră. Cele mai multe blocuri afectate sunt în S 4
Asta e doar o poză simpatică pentru care tot căutam un prilej bun de publicare

Furnizarea apei calde este deficitară sau oprită la această oră în aproximativ o mie de imobile din București, potrivit ultimelor date postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

Mai multe zone din București nu au apă caldă sau aceasta este rece, conform informațiilor publicate de Termonergetica.

Unde n-ai apă caldă în București

Lista actualizată a imobilelor fără apă, după ce dimineață B365.ro a mai vorbit despre aceste neplăceri privind apa caldă.

* În Sectorul 2, în zonele Calea Moşilor, bd. Doamna Ghica, str. Teiul Doamnei, str. Luncşoara, Şos. Mihai Bravu, Şos. Pantelimon se înregistrează parametri insuficienţi pentru furnizarea agentului termic.

* În Sectorul 3, furnizarea apei calde este deficitară pentru blocuri de pe Aleea Feteşti, str. Vasile Goldiş, Calea Călăraşi, str. Matei Basarab, Bd. Unirii. Furnizarea agentului termic a fost oprită în zonele bd. Camil Ressu, str. Foişorului, Calea Vitan, ca urmare a unor intervenţii în punctul termic.

Berceniul, cel mai afectat

* În Sectorul 4 se află cele mai multe imobile unde furnizarea agentului termic se realizează la parametri insuficienţi. Este vorba despre blocuri din zonele: str. Constantin Rădulescu Motru, str. Albinelor, bd. Gheorghe Şincai, str. Constantin Mănescu, str. Şerban Vodă, Şos. Olteniţei, bd. Constantin Brâncoveanu, Şos. Olteniţei sau bd. Alexandru Obregia. Pe bd. Libertăţii, furnizarea apei calde a fost oprită din cauza unei avarii la reţeaua primară.

* În Sectorul 5 s-a produs o avarie la reţeaua primară pe Calea 13 Septembrie. Şi în acest sector sunt mai multe sute de blocuri în cazul cărora furnizarea apei calde este deficitară, fiind vorba despre imobile din zonele: Şos. Alexandriei, Calea Rahovei, Şos. Giurgiului. Din cauza unei alte avarii, apa caldă va fi oprită până sâmbătă seara în zonele Aleea Botorani, str. Lacul Plopului, str. Novaci, str. Petre Ispirescu, Calea Rahovei, Calea Ferentari, Şos. Alexandriei.

* În Sectorul 6, tot din cauza unei avarii, apa caldă este oprită până vineri, în jurul orei 11,00, pentru blocuri din zonele: str. M. Vintilă, str. Ceahlău. O altă avarie la reţeaua primară, care afectează inclusiv căminele de pe Splaiul Independenţei, ar urma să fie remediată până vineri dimineaţa, la ora 7,00.

Cookies