BAZAR

Anvergura, printre principalii jucători pe piața de evenimente din România

Anvergura este echipa cu sediul în București, dar cu activitate în toată țara – de la petreceri, nunți și evenimente private, până la conferințe de presă și proiecte individuale. Echipa susține și se asigură de buna funcționare a transmisiilor live, luminilor, sonorizării și chiar a ședințelor foto la toate evenimentele la care este solicitată. Participă la peste cinci evenimente simultan în toată țara și, spun reprezentanții, merită: Ne-am respectat toți clienții și am reușit să-i ținem aproape. Am pus mai presus relația cu ei decât profitul, iar ei au simțit asta; fie ne-au recomandat, fie am continuat colaborarea. Atunci când îți faci treaba bine sau excelent, este normal să crești. Pentru noi, este o confirmare faptul că avem atâtea proiecte simultan. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun, declară Ciprian Pop, fondator.

Echipamentele de calitate au dus la producții video de top, evenimente reușite și clienți fericiți. Anvergura este deja apreciată atât în București, cât și în celelalte orașe ale țării, pentru calitatea transmisiilor live – avantajul major ale acestora fiind acela că nu există dezavantaje. Fie că vorbim despre transmisiuni live libere sau, pe de altă parte, pay-per-view, există doar avantaje – iar cei de acasă, indiferent de locul în care se află, vor fi mereu în atmosfera evenimentului.

Ne-am străduit mereu să dăm tot ce e mai bun din noi, chiar dacă proiectul era bugetat la 100 de euro sau 1.000 de euro. Pentru noi, pasiunea cu care lucram pentru proiecte era la fel de mare.

Pe lângă transmisiile live, echipa se ocupă cu producția video, sonorizarea evenimentelor, live broadcast, editarea și post-procesarea video-urilor, luminile de scenă, filmarea aeriană, voice-over-ul și chiar wedding video-urile.

De asemenea, putem închiria și echipamente audio-foto-video: de la cameră video, aparate foto DSLR/Mirorless, obiective, lumini sau drone, până la sisteme de transmisie LIVE, macara TV, decor și sisteme de stabilizare – toate la prețuri accesibile, pentru orice tip de eveniment.

Sunt câteva elemente care ne diferențiază de competiție, spune Ciprian. În primul rând, ora nu contează pentru ei, atunci când vine vorba despre transmisiuni live prelungite sau situații care necesită mai mult timp și implicare: Asta înseamnă că nu tarifăm pe oră, așa cum fac majoritatea firmelor de producție video. În al doilea rând, folosim echipamente foarte performante, nu facem rabat de la calitate. Iar în al treilea rând, oferim un set de garanții unice pe piața din România. Spre exemplu, dacă transmisia LIVE se întrerupe mai mult de 5 secunde, clientul nu va mai plăti niciun ban pentru acel serviciu, adaugă acesta.

 

Pentru proiecte, materiale sau chiar și o vizită la studioul ANVERGURA, pentru a cunoaște membrii echipei – îi puteți găsi pe Bulevardul Theodor Pallady din București. Sau la orice eveniment de anvergură din țară.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button