Anunțul zilei vine, clar, de la București: Poșta Română anunță că investește în modernizare. 3.000 de cutii poștale digitale vor fi amplasate prin țară

08 feb. 2022
246 Afișari
Anunțul zilei vine, clar, de la București: Poșta Română anunță că investește în modernizare. 3.000 de cutii poștale digitale vor fi amplasate prin țară
Anunțul zilei vine, clar, de la București: Poșta Română anunță că investește în modernizare. 3.000 de cutii poștale digitale vor fi amplasate prin țară. Sursă foto: Facebook/ Compania Naţională Poşta Română

Să vezi și să nu crezi: Poșta Română se modernizează și anunță că peste 3.000 de cutii poștale digitale vor fi amplasate în țară. Doar când ne gândim la compania națională ne ia un fior pe șina spinării pentru că știm că avem de stat muuult timp la coadă pentru orice serviciu.

Poșta Română amplasează 3.000 de cutii poștale digitale prin țară

Compania Națională Poșta Română anunță că își extinde portofoliul de produse și declară că a demarat procesul de achiziționare pentru 3.000 de cutii poștale digitale. Compania mai spune că se dorește alinierea la dinamica evoluției pieței. Această investiție face parte din strategia investițională de modernizare și digitalizare a companiei, cu finanțare externă de 40 milioane de euro.

Cutiile poștale digitale urmează să fie amplasate atât în oficiile Poștei Române cu acces non stop, cât și în alte oficii poștale, dar și zone de interes aflate pe teritoriul țării, astfel încât să fie accesibile pentru toți clienții, dar și pentru firmele de curierat.

„Investiția în aceste cutii poștale digitale și, de asemenea, în liniile automate de sortare face parte dintr-un proiect pe care îl avem în plan pentru dezvoltarea companiei, în beneficiul clienților noștri”, declară Directorul General al Poștei Române.

Strategia de modernizare

În paralel, Poșta Română anunță că va dezvolta o rețea de livrare pick-up/drop-off pentru magazinele online. Serviciul a fost conceput datorită creșterii comerțului electronic și va oferi o altă opțiune de livrare pentru persoanele care cumpără online, fiind disponibil în peste 3.000 de locații, oficii poștale și zone de interes din România.

În ceea ce privește investiția în Sisteme de Sortare Automatizată, Compania Națională Poșta Română declară că aceasta va contribui la reducerea timpului de tranzit pentru transportul coletelor în țara noastră. De asemenea, sistemele de sortare automatizată fac parte din strategia de modernizare a Poștei Române.

PS Ultima dată când am fost la poștă, undeva în Bucuești, am văzut cum doamna care lucra acolo avea un singur pix, calculatorul era galben-cretacic, tastatura se auzea din intersecție. A, persoanei din fața mea nu i se împrumuta acel UNIC pix din Oficiul Poștal pentru a semna o foaie. Așadar, suntem nerăbdători ca Poșta Română să se modernizeze și digitalizeze și să nu mai petrecem ore întregi la cozile din interiorul și din fața oficiilor poștale.

Cookies