ARHIVA B365

Anunţul CNADNR cu privire la noile modalităţi de plată pentru Podul de la Feteşti

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) informează că au fost încheiate convenții privind încasarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă (peaj) cu încă doi distribuitori, respectiv SC MOL RETAIL COMERT SRL și SC SOCAR PETROLEUM SA.

Astfel, numărul punctelor în care se poate achita peajul este de 925 (lista detaliată a punctelor aparținând fiecărui distribuitor poate fi consultată pe site-ul oficial al companiei www.cnadnr.ro – peaj Fetesti – puncte de distribuție).

Achitarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă (peaj) se poate face astfel:

Tariful poate fi achitat la stații de distribuție a carburanților aparținand OMV PETROM, MOL ROMANIA, ROMPETROL, MOL RETAIL COMERT, SOCAR, prin SMS la numărul 7577 (număr disponibil în rețelele de telefonie mobilă) ORANGE ROMÂNIA, VODAFONE ROMÂNIA, TELEKOM MOBILE, TELEKOM FIX și RCS&RDS și cash la stația de taxare Fetești.

Dacă se optează pentru achitarea peajului la distribuitorii autorizați sau prin SMS, acesta se poate achita înainte de utilizarea podurilor sau până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

Dacă se optează pentru achitarea peajului cash la stația de taxare Fetești, se vor utiliza porțile prevăzute cu bariere și agenți încasatori, semnalizate corespunzător.

Peajul achitat la distribuitorii autorizați sau prin SMS și neutilizat într-o perioadă de 12 luni își pierde valabilitatea.

Utilizatorii sunt rugați ca, la achiziţionarea unor peaje, să verifice datele pe care le transmit prin SMS sau care sunt înscrise pe documentul emis de către distribuitorii autorizați ai CNADNR, înainte de a certifica prin semnătură corectitudinea acestora, corecția ulterioară a unui număr de înmatriculare înscris eronat realizându-se doar în condițiile prevăzute de legislația în vigoare.

Un peaj achitat după expirarea termenului prevăzut de legislația în vigoare (după ora 24:00 a zilei următoare trecerii) nu poate fi luat în considerare pentru trecerea în cauză.

Informații privind achitarea peajului se regăsesc și pe site-ul CNADNR www.cnadnr.ro la sectiunea Peaj Fetesti (e-Tarif).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button