Anunț TPBI: Mai multe stații de tramvai și autobuz vor fi redenumite. Care sunt acestea și ce nume vor avea

29 sept. 2022
5752 Afișari
Anunț TPBI: Mai multe stații de tramvai și autobuz vor fi redenumite. Care sunt acestea și ce nume vor avea
Anunț TPBI: Mai multe stații de tramvai și autobuz vor fi redenumite. Care sunt acestea și ce nume vor avea / Sursă foto: TPBI

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat că mai multe stații de autobuz și de tramvai din Capitală vor fi redenumite. Modificările vor fi făcute de la acest final de săptămână.

Anunț TPBI: Mai multe stații de tramvai și autobuz vor fi redenumite

TPBI a anunțat joi, 29 septembrie 2022, că mai multe stații de tramvai și de autobuz din București urmează să fie redenumite. Dintre acestea:

  • Șapte sunt stații de autobuz,
  • Două sunt stații de tramvai.

Modificarea va fi făcută de vineri, 30 septembrie 2022. Decizie de schimbare a denumirilor a fost luată ca urmare a dispariției unor obiective economice sau a redenumirii unor artere din Capitală.

Care sunt noile nume pe care stațiile le vor avea

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a transmis și care vor fi noile denumiri pe care le vor primii respectivele stații. Iată care sunt acestea:

  • Fostele stații „Rocar” vor fi redenumite „Ion Cornea”. (Atât pe sensul spre „Vulcan Berceni”, cât și pe sensul spre „Zețarilor”)
  • Fostele stații „Amiro” vor fi redenumite „Voila”. (Atât pe sensul spre „Șoseaua Olteniței”, cât și pe sensul spre „Turnu Măgurele”)
  • Fostele stații „Bulevardul General Vasile Milea” vor fi redenumite „Bulevardul General Paul Teodorescu”. (Atât pe sensul spre Piața „Danny Huwe”, cât și pe sensul spre Strada Brașov)
  • Fosta stație „Bulevardul General Vasile Milea” va fi redenumită „Bulevardul General Paul Teodorescu„. (Pe sensul spre Strada Lujerului)
Cookies