Anunț STB: Schimbarea orei nu va afecta programul de circulație. România trece la ora de iarnă în acest weekend

28 oct. 2022
1351 Afișari
Anunț STB: Schimbarea orei nu va afecta programul de circulație. România trece la ora de iarnă în acest weekend
Anunț STB: Schimbarea orei nu va afecta programul de circulație. România trece la ora de iarnă în acest weekend. Sursa foto: Facebook/ STB

România trece la ora de iarnă în acest weekend, iar STB anunță că schimbarea orei nu va afecta programul de circulație al liniilor.

Schimbarea orei nu va afecta programul de circulație, spune STB

În noaptea de sâmbătă spre duminică (29/30 octombrie), România trece la ora de iarnă. Practic, ceasul se dă înapoi cu o oră, iar ora 04:00 va deveni ora 03:00. Teoretic, câștigăm o oră de somn.

Societatea de Transport București a anunțat că schimbarea orei oficiale nu va afecta programul liniilor STB SA.

În conformitate cu Ordonanţa de Guvern nr. 20 din 18.08.1997 privind stabilirea orarului de vară și a orei oficiale de vară pe teritoriul României, în noaptea de 29/30.10.2022, ora 04:00 devine ora 03:00.

„În acest sens, Societatea de Transport București a organizat funcționarea liniilor de noapte și a liniei 783, astfel încât programul de circulație să nu fie afectat”, transmite STB.

Începând de sâmbătă: autobuzele 311 vor circula pe șina de tramvai

Începȃnd de sâmbătă, 29 octombrie 2022, autobuzele 311 vor circula pe șina de tramvai de pe Şoseaua Mihai Bravu, în vederea fluidizării circulației autobuzelor pe acest traseu.

Astfel, pe sensul de mers spre capătul de linie „Piaƫa Rosetti‟, autobuzele liniei 311 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor pe porțiunea de drum cuprinsă între Strada Dumitru Iorgulescu (ieşirea din Pasajul Muncii) şi Piaƫa Iancului, iar pe sensul de mers spre capătul de liniei „Faur‟, autobuzele vor circula pe calea de rulare a tramvaielor pe porțiunea de drum cuprinsă între Piaƫa Iancului şi staƫia de tramvai „Mieilor”.

Autobuzele 311 vor opri în următoarele stații de tramvai: „Vatra Luminoasă” (aflată pe Șos. Mihai Bravu, pe ambele sensuri), „Piaƫa Iancului” (aflată pe Șos. Mihai Bravu, pe sensul spre „Piaƫa Rosetti”), „Mieilor” (aflată pe Șos. Mihai Bravu, pe sensul spre „Faur”) și „Piaƫa Iancului” (aflată pe Bd. Pache Protopopescu, înainte de Piaƫa Iancului, pe sensul spre „Faur”, ce corespunde liniilor 135 şi N102).

De asemenea, începând de sâmbătă, 29 octombrie, stațiile de autobuz „Maior Coravu” (de pe sensul spre „Piața Rosetti”) şi „Piaƫa Iancului” (de pe sensul spre „Faur”), amplasate pe Şos. Mihai Bravu (la trotuar), vor fi suspendate pentru autobuzele liniei 311.

Cookies