Nu vă lăsați mașinile parcate pe bulevardul Lacul Tei! Primăria S2 face curățenie generală miercuri, iar șoferii care încurcă măturile cu mașinile vor fi amendați

13 iun. 2023
516 Afișari
Nu vă lăsați mașinile parcate pe bulevardul Lacul Tei! Primăria S2 face curățenie generală miercuri, iar șoferii care încurcă măturile cu mașinile vor fi amendați
Nu vă lăsați mașinile parcate pe bulevardul Lacul Tei! Primăria S2 face curățenie generală miercuri, iar șoferii care încurcă măturile cu mașinile vor fi amendați | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 a anunțat că va continua acțiunile de curățare a străzilor pe care le administrează. Astfel că, mâine, 14 iunie 2023, Bulevardul Lacul Tei va intra în curățenie generală, iar șoferii sunt rugați să nu lase mașinile pe carosabil.

Se face curățenie pe Bulevardul Lacul Tei din Sectorul 2

PS2 dorește să curețe arterele importante și intens circulate din aria pe care o administrează.

La început de lună administrația a făcut curat pe Șoseaua Mihai Bravu, iar acum, șoferii sunt anunțați că Bulevardul Lacul Tei intra și el în curățenie generală.

Pentru a permite accesul utilajelor speciale pe care angajații Primăriei le vor utiliza, bucureștenii sunt rugați să nu lase mașinile parcate pe bulevard. Curățenia se va face începând de pe partea dreaptă de deplasare, de la Doamna Ghica spre Grigore Moisil.

Praful și deșeurile vor fi îndepărtate de pe:

  • Partea carosabilă, până la bordură,
  • Trotuare.

Intervalul orar în care șoferii nu vor putea parca mașinile în zona este: 10:00 – 17:00. PS2 a transmis următorul mesaj:

Operatorul de salubritate va acționa mecanizat, cu utilaje, și de aceea avem rugămintea să nu lăsați mașinile parcate pe carosabil și nici pe trotuarele din această zonă, temporar, în intervalul orar menționat.

Vă invităm să fiți alături de noi pentru ca acțiunea de spălare de pe B-dul Lacul Tei de mâine să se desfășoare fără obstacole, respectiv fără mașini.

Contăm pe sprijinul vostru pentru un sector mai curat și mai civilizat!

În cazul în care bucureștenii nu vor ține cont de anunțul făcut pe către administrația publică, și își vor lăsa mașinile parcate în aria menționată, aceștia riscă să fie amendați.

Săptămâna trecută, când s-a făcut curățenie pe Șoseaua Mihai Bravu, au existat șoferi care nu au mutat vehiculele. Astfel că, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a transmis următorul mesaj:

Nu îmi doresc asta în mod special, dar toți cei care au împiedicat astăzi spălarea de pe Mihai Bravu, vor fi amendați consistent.

Să fie clar pentru toată lumea că nu glumim, nu renunțăm.

Edilul le-a transmis oamenilor ce locuiesc în S2 că va lua toate măsurile necesare pentru a putea curăța temeinic străzile.

Cookies