Anunț important pentru bucureșteni făcut de Daniel Băluță. Are legătură cu Spitalul „Bagdasar-Arseni”

04 ian. 2021
132 afișări
Anunț important pentru bucureșteni făcut de Daniel Băluță. Are legătură cu Spitalul „Bagdasar-Arseni”

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a făcut un anunț important pentru bucureșteni prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de socializare.

Astfel, Daniel Băluță a anunțat, luni, printr-un mesaj pe Facebook, că Spitalul „Bagdasar-Arseni” va avea în curând o nouă Unitate de Primiri Urgenţe.

„Servicii medicale demne de o ţară europeană! În curând, Spitalul Bagdasar-Arseni va avea o unitate de primiri urgenţe nouă, dotată cu echipamente de ultimă generaţie, care îi va ajuta pe doctorii de la ‘Bagdasar’ să ofere oamenilor în nevoie o intervenţie rapidă şi sigură. Aparatura medicală a fost adusă deja şi urmează să fie montată. În paralel, constructorii se ocupă de ultimele detalii şi finisaje”, a postat Băluţă pe Facebook.

Anunțul vine în contextul în care Primăria Sectorului 4 a anunțat în mai 2020 că va construi o nouă Unitate de Primiri Urgenţe în curtea spitalului.

Aceasta va fi amenajată pe o suprafaţă de 1.236 mp, va avea un regim de înălţime S+P+2E şi va fi conectată, printr-o pasarelă suspendată, de corpul C al spitalului, la nivelul etajului 2.

Cookies