ȘTIRI

Anunţ de ultimă oră despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. „Michael face progrese… El are momente în care dă semne de luciditate şi de trezire. Suntem alături de el în această luptă lungă şi dificilă, împreună cu echipa de la spitalul din Grenoble şi suntem în continuare încrezători”, a precizat purtătorul de cuvânt Sabine Kehm, scrie realitatea.net.

Cotidianul Bild scrie că, după 96 de zile de comă, Schumacher pare să reacţioneze la vocile pe care le aude în jurul său.

MICHAEL SCHUMACHER. „Atunci când un pacient pare că se trezeşte din comă la auzul vocilor, este un semn pozitiv. Asta demonstrează că simţurile sale sunt intacte şi funcţionează”, a declarat  profesorul Joachim Rother, şef al departamentului de neurologice al spitalului din Hamburg, citat de Bild.

El a adăugat: „O reacţie este întotdeauna un semn pozitiv, cu condiţia să nu fie doar un reflex, care are loc fără implicare cerebrală”.

MICHAEL SCHUMACHER. Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button