Anunț de ultimă oră al STB. Au fost introduse restricții rutiere în zona Arenei Naționale înainte de meciul FCSB-Dinamo. Mai multe linii de transport vor fi modificate

12 sept. 2021
331 Afișari
Anunț de ultimă oră al STB. Au fost introduse restricții rutiere în zona Arenei Naționale înainte de meciul FCSB-Dinamo. Mai multe linii de transport vor fi modificate
Anunț de ultimă oră al STB. Au fost introduse restricții rutiere în zona Arenei Naționale înainte de meciul FCSB-Dinamo. Mai multe linii de transport vor fi modificate. Sursa foto: STB - Sindicat

STB a anunțat că mai multe rute ale mijloacelor de transport în comun vor fi modificate din cauza restricțiilor de trafic impuse duminică, 12 septembrie, în zona Arenei Naționale. Aceste restricții vor intra în vigoare de la ora 15:00, cu prilejul meciului de fotbal dintre FCSB și Dinamo București, un meci la care sunt așteptați spectatori în număr ridicat.

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că mai multe mijloace de transport în comun vor avea parte de rute modificate pe parcursul acestei zile din cauza restricțiilor impuse de autorități în zona Arenei Naționale. Astfel, duminică, 12 septembrie 2021, străzile din preajma Arenei Naționale vor fi închise cu prilejul desfășurării meciului de fotbal dintre FCSB și Dinamo București, un meci care va aduce la stadion zeci de mii de spectator, fapt ce a dus la inplementarea acestor măsuri.

Ce linii de transport STB sunt afectate de această restricție de circulație

Reprezentanții Societății de Transport București (STB) au transmis că liniile de transport public 86, 90 li 143 vor fi modificate pe perioada restricțiilor de circulație din zona Arenei Naționale, potrivit Gândul.

Aceste rute se modifică după cum urmează:

  • Linia de troleibuz 86 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Dridu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul „Vatra Luminoasă”.
  • Linia de troleibuz 90 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Valea Argeşului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul „Vatra Luminoasă”.
  • Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (aferent liniilor 69, 86 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, Str. Heliade între Vii, Șos. Electronicii, Str. Baicului, Bd. Gării Obor, Bd. Ferdinand I, Şos. Pantelimon, Str. Ziduri Moşi, Şos. Colentina, până la terminalul „Bucur Obor”.

Meciul dintre FCSB și Dinamo din această seară va începe la ora 21:00 și contează pentru etapa a opta a Ligii 1. Se anunță un derby cu tribunele extrem de populate, mai ales din cauza rivalității cunoscute dintre cele două cluburi.

Cookies