Anunț al STB! Reia campania de curăţenie şi igienizare a vehiculelor

de:
07 iul. 2019
0 Afișari
Anunț al STB! Reia campania de curăţenie şi igienizare a vehiculelor

„STB SA a reluat în acest weekend (6-7 iulie a.c.), la două luni după deschiderea unei noi etape, campania de curăţenie şi igienizare a vehiculelor începută în luna decembrie a anului trecut. Astfel, pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu va fi aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffitti-urilor. Treptat, toate vehiculele din parcul circulant al STB SA vor fi curăţate şi igienizate, iar fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent. Totodată, este aplicat un program special, etapizat, prin care adăposturilor din staţiile de tramvai li se redă aspectul civilizat”, precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, anul trecut, STB SA a dotat autobazele cu staţii de spălare noi, moderne, iar prin această campanie îşi propune să asigure vehicule igienice şi un grad de confort cât mai ridicat pentru călători, dar şi un aspect decent al staţiilor de tramvai.

„De cele mai multe ori, imaginea neplacută a vehiculelor este creată de către unii călători, prin mâzgălirea cu graffitti, vandalizarea, zgârierea interiorului, aruncarea de resturi de mâncare ori de băutură în vehicule. Conform Regulamentului Serviciului Comunitar de Transport Public Local de călători în Regiunea Bucureşti – Ilfov, pentru murdărirea sau vandalizarea vehiculelor sunt stabilite amenzi de 500 lei”, subliniază comunicatul.

Cookies