Antreprenorii și firmele din S2 pot folosi semnătura electronică în relația cu primăria

28 iun. 2021
29 Afișari
Antreprenorii și firmele din S2 pot folosi semnătura electronică în relația cu primăria

Antreprenorii sau reprezentanţii firmelor pot folosi semnătura electronică pentru a-şi face cont pe platforma online a Direcţiei Venituri Buget Local Sector 2 și a colabora mai ușor cu autoritățile locale.

„De acum, antreprenorii sau reprezentanţii firmelor, posesori ai unui certificat calificat pentru semnătura electronică, îşi pot face şi mai rapid cont pe platforma online a Direcţiei Venituri Buget Local Sector 2.

Semnătura electronică, disponibilă în relația cu Primăria S2

Mulţi dintre dumneavoastră folosiţi deja semnătura electronică în relaţie cu ANAF, cu alte instituţii ale statului sau cu societăţi comerciale. De acum, o puteţi folosi şi pentru accesarea portalului D.V.B.L. pentru a vă eficientiza procesele. Fie că aveţi nevoie de acte administrative fiscale, de certificate fiscale, plăţi online, orice puteţi rezolva electronic. Fără drumuri. Fără cozi. Fără dosare. Fără ştampilă”, au scris reprezentanţii Primăriei Sectorului 2, luni, pe Facebook.

Până în prezent, pe platforma online a D.V.B.L. sunt 5.096 de persoane juridice înscrise dintr-un total de 35.492. Mediul de business a contribuit cu 58% din totalul încasărilor la bugetul local pe anul 2020.

„Din respect pentru efortul şi contribuţia antreprenorilor, vrem să venim în sprijinul lor. Trăim într-o lume tehnologizată, iar mediul digital simplifică procesele birocratice pentru orice antreprenor activ”, a adăugat autoritatea locală.

Cookies