Antrenorul şi nouă handbalişti dau în judecată CSM București

de:
19 mart. 2013
2 afișări
Antrenorul şi nouă handbalişti dau în judecată CSM București

La sfîrşitul turului de campionat în Liga Naţională, CSM Bucureşti era pe locul 4 în clasament şi avea drept obiectiv clasarea pe un loc de cupă europeană.

Antrenorul Vasile Stîngă îşi făcuse planuri mari la clubul administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, dar acestea s-au năruit în doar câteva luni, relatează GSP. Neplătiţi mai bine de trei luni de zile, cei mai importanţi nouă jucători ai echipei şi-au depus memorii şi au plecat de la club, la fel și fostul mare jucător al României, actualmente antrenor. 

Vasile Stîngă nu numai că nu şi-a primit banii, dar a mai creditat şi clubul bucureştean. „Am plătit transferurile internaţionale ale celor trei spanioli aduşi din Liga Asobal. Mi-au spus că nu au atunci, să-i dau eu şi o să mi-i restituie. Acum stau şi alerg pentru banii mei”, a declarat Stîngă.

Tehnicianul îşi reproşează faptul că nu a vorbit direct cu primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu. „Cînd am plecat în vară la drum, am vorbit cu preşedintele clubului, Petre Brănişteanu, şi cu preşedintele secţiei de handbal, Cezar Drăgăniţă. Proiectul arăta frumos pe hîrtie, dar s-a prăbuşit ca un castel de nisip. Nu a fost seriozitate”, a subliniat Stîngă

„La CSM se face sport pe banii antrenorilor. Mai sînt tehnicieni care au împrumutat clubul. Bani intră în contul clubului cînd are chef domnul Oprescu”, a mai declarat Stîngă pentru sursa citată.

Nouă jucătorii au plecat de la CSM în luna ianuarie, găsindu-şi imediat echipe. Vujadinovici şi Cristescu au ajuns la HCM Constanţa, Răzvan Răpciugă la Dinamo, Roşca la Tg. Jiu, Busecan şi Irimuş la Baia Mare. Aceştia, plus spaniolii Oliva, Vasquez şi Moya au dat în judecată clubul CSM Bucureşti, cerîndu-şi salariile restante. 

Cookies