ARHIVA B365

Antrenorul Marius Șumudică, SUSPENDAT din fotbal. Din ce cauză

”În temeiul art. 60 al. 5 a coroborat cu art. 601 al. 2 din RD al. FRF se sancționează antrenorul Șumudică Marius Ninel cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de 6 luni și o penalitate sportivă în cuantum de 100.000 lei. Executorie în ce privește sancțiunea interzicerii oricărei activități legate de fotbal începând cu data pronunțării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din RD”, precizează comunicatul publicat pe site-ul FRF.

Șumudică poate face recurs în termen de două zile de la comunicarea deciziei.

Marius Șumudică este acuzat că a jucat la pariuri pe meciurile de fotbal din Liga I și alte sporturi, lucru interzis de regulament. El a recunoscut în mod public că a deținut la un moment dat 15 la sută din acțiunile unei case de pariuri. Ulterior, el a afirmat că în trecut le-a transmis jucătorilor săi să își închidă conturile deschise la casele de pariuri online, dar a uitat să facă același lucru cu al său.

Astra Giurgiu a terminat sezonul regulat pe primul loc, însă acum nu va putea conta pe Șumudică în faza play-off, care va debuta în weekend.

Sursa: Agerpres


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button