ANTONIA este ÎNSĂRCINATĂ cu ALEX VELEA

de:
25 iul. 2014
0 Afișari
ANTONIA este ÎNSĂRCINATĂ cu ALEX VELEA

ANTONIA ÎNSĂRCINATĂ din nou. Antonia a anuntat, vineri dimineata, pe o retea de socializare ca este insarcinata si ca traieste momente unice alaturi de partenerul sau de viata, ALEX VELEA, scrie ziare.com.

ANTONIA ÎNSĂRCINATĂ. „Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum va multumesc pentru tot! Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.

Sunt insarcinata, iar anul acesta Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!”, a scris pe Facebook Antonia.

Alex Velea a făcut prima declaraţie despre faptul că el şi Antonia vor deveni părinţi. Antonia ar urma să nască undeva aproape de sfârşitul anului 2014.

„Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pamant. La fel si Antonia. Impreuna vom avea un copil. A fost un an foarte greu si am trecut prin multe momente delicate, momente care nici macar nu au fost create de noi. Nu voi face multe comentarii pe acest subiect. Repet: sunt foarte mandru si bucuros ca voi deveni tatic alaturi de femeia pe care o iubesc! Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de noi si gandurile noastre frumoase merg catre voi! Toti suntem foarte fericiti! Va pup si va iubesc!”, a scris Alex Velea pe Facebook, la câteva ore după ce Antonia a anunţat că este însărcinată.

Antonia este însărcinată cu Alex Velea, în trei luni şi jumătate. Anunţul a fost făcut de cântăreaţă pe Facebook, după mai multe luni în care cei doi artişti şi-au negat relaţia şi într-o perioadă în care artista se află în plin scandal cu viitorul fost soţ, Vincenzo Castellano, cu care se luptă pentru custodia fiicei lor, Maya, scrie româniatv.net.

ANTONIA a precizat ca faptul ca o sa aiba inca un copil nu schimba sentimentele sale pentru Maya, fiica sa cu Vincenzo Castellano.

„Imi doresc ca viata sa isi urmeze cursul firesc atat pentru mine, cat si pentru Vincenzo, sa isi gaseasca linistea si fericirea si sa ajungem la o decizie inteleapta, de comun acord, in ceea ce o priveste pe fetita noastra, Maya.

Si ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, parintii ei, si vom decide impreuna ce este mai bine pentru ea”, a precizat cantareata.

ANTONIA a fost casatorita cu Vincenzo Castellano, dar a divortat, presa vorbind mult timp despre o presupusa relatie extraconjugala cu Alex Velea, care la vremea aceea era implicat intr-un mariaj cu Ana.

ANTONIA ŞI ALEX VELEA. Este prima data cand Antonia recunoaste relatia cu Alex Velea.

Cookies