Antonia, despre custodia fetiţei ei: “Nu vreau nici un leu de la Vincenzo, îmi vreau doar copilul”

de:
31 mart. 2014
0 Afișari
Antonia, despre custodia fetiţei ei: “Nu vreau nici un leu de la Vincenzo, îmi vreau doar copilul

Antonia încearcă să obţină custodia fetiţei lor prin ordonanţă preşedinţială, aşadar magistraţii trebuie să decidă care va fi domiciliul fetiţei.

Judecătoria a decis declanșarea unei anchete sociale acasă la artistă, în vederea stabilirii custodiei copilului. 

„Copilul trebuie sa stea cu mama lui. Asa este normal. Nu am vrut nici macar un leu de la Vincenzo, singura mea dorinta este sa am fetita in custodia mea. Am sa lupt pentru ea cu toate fortele si sper ca fostul meu sot sa ma inteleaga. Nu am sa il indepartez de Maya, ci o vom creste in continuare impreuna”, a declarat cantareata pentru WOWbiz.ro.

Antonia recunoaste ca in vara a facut o greseala atunci cand si-a lasat micuta sa plece la tatal ei in Italia. „Greseala mea a fost ca am lasat-o pe Maya sa plece acum sase luni. Atunci, mi s-a parut normal sa o trimit la bunici si la Vincenzo, am vrut sa fie bine pentru ea, sa nu o afectam emotional. O separare este grea pentru un copil si intentia mea a fost aceea de a ne intelege, sa o avem pe fetita la noi, pe rand. Insa, de cand Maya a plecat la fostii mei socri, ei nu au mai lasat-o sa vina acasa, iar lucrul acesta imi rupe inima pentru ca micuta reprezinta totul pentru mine. Numai cine este mama poate intelege acest lucru!”, a mai declarat Antonia. 

Artista insa nu se da batuta, recunoaste ca ii este greu, dar va merge pana in panzele albe ca sa o aduca langa ea pe fetita. „O sa lupt pentru ea cu toata lumea. Nu imi place sa fiu implicata in scandaluri, nu vreau sa jignesc pe nimeni, sunt o persoana simpla si la locul ei, asa ca am sa fac totul in felul meu. Primul lucru intentionez sa ma duc in Italia sa o vad pe fetita mea. Am sa plec cat pot de repede, pentru ca mi-e tare dor de Maya. Apoi, voi vedea cate infatisari voi mai avea la judecatorie, sper ca putine, si, la final, legea sa mi-o incredinteze”, a conchis vedeta.

Cookies