BAZAR

Antonia a depus actele de divorț. Ce acuzaţii face la adresa soţului ei

Antonia si Vincenzo Castellano si-au legalizat relatia in mai 2011, dupa ce, in august 2010, se nascuse fetita lor, Maya Rosaria. Din toamna lui 2011, povestea lor de dragoste s-a transformat insa intr-un cosmar. “Incepand cu luna noiembrie a anului 2011, pe fondul neintelegerilor si opiniilor divergente in ceea ce priveste viata de familie, am hotarat de comun acord sa ne separam, intrucat relatiile de familie erau in mod iremediabil vatamate si nu mai exista nicio posibilitate de a ne continua casnicia”, se mentioneaza in actiunea de divort.

Inainte sa inceapa “razboiul” in instanta, Antonia i-a propus lui Vincenzo sa se desparta pe cale amiabila, insa, cu toate ca a acceptat sa participe la mediere, sotul artistei a refuzat sa faca vreo intelegere. Isi acuza sotul ca i-a sechestrat fetita in Italia Astfel, frumoasa cantareata a decis sa se adreseze judecatorilor solicitandu-le acestora sa-i incredinteze custodia fetitei. In plus, ea vrea ca instanta sa-l oblige pe Vincenzo la plata unei pensii de intretinere minime, dat fiind faptul ca “acesta nu realizeaza venituri”, scrie cancan.ro

Surse judiciare ne-au marturisit asadar, in exclusivitate, ca Antonia cere ca Maya sa-i fie incredintata, iar domiciliul fetitei sa fie stabilit la adresa unde domiciliaza si cantareata: “Trebuie tinut cont atat de interesul copilului, care este fetita si este la varsta la care are nevoie cel mai mult de prezenta zilnica si afectiunea mamei, cat si de faptul ca ambii parinti avem o locuinta stabila pe teritoriul Romaniei”.

Vedeta arunca si o “bomba” in actiunea ei. Ea sustine ca Vincenzo ar fi “sechestrat-o” pe micuta Maya in casa parintilor lui din Italia inca din luna iunie, imediat dupa ziua lui de nastere: “Vincenzo a scos fetita din tara pentru o scurta vacanta la bunici, vacanta ce s-a transformat in refuzul de a o mai aduce inapoi langa mine asa cum imi propusese (in mod mincinos, cum s-a dovedit ulterior) pentru a obtine acordul meu in vederea calatoriei in Italia.

Ulterior, mi-a reprosat neimplicarea in cresterea fetitei, in conditiile in care a refuzat in mod constant, toate solicitarile mele de a o readuce in tara, mai mult chiar, lasandu-ma sa o vizitez in Italia, conditionat, numai in prezenta sa, a bunicii sau a sorei lui, neavand nici macar posibilitatea de a petrece timp cu fetita in alta parte decat la domiciliul bunicii paterne”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button