ARHIVA B365

Antonescu: Tăriceanu, primul beneficiar al pomenii PSD-iste

„Cunosc minciuna şi ipocrizia PSD-istă mai bine decât oricine. Sigur că realizăm cu toţii că partidele lui Traian Băsescu, adică PDL şi actualul PMP, sunt mult mai slabe şi puţin credibile, aşa că PSD pune atacurile pe mine, pe PNL. Tot ce se poate ca nişte oameni de la noi (PNL- n.r.) să îi voteze (pe candidaţii PSD – n.r.) beneficiind de pomenile electorale ale PSD. Tăriceanu este primul beneficiar al pomenii PSD-iste”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, Crin Antonescu, citat de corespondentul Mediafax.

El a mai spus că încrederea electoratului în alianţele politice a scăzut odată cu desfiinţarea USL.

„Cred că încrederea în alianţe a scăzut. USL speram să fi învăţat din experienţele trecute. Nu s-a putut ţine această alianţă şi noi, cei de la PNL, suntem reticenţi când discutăm de alianţe. Acum sunt alianţe şi alianţe. USL a fost o alianţă între două partide în formă, cu programe, cu lideri. Noi avem şi acum o alianţă, în România, PSD, PC şi UNPR, dar asta nu e o alianţă, ăsta e un partid, sunt locotenenţi ai lui Victor Ponta. Sigur că în viaţa politică, în funcţie de anumite momente, forţe politice e posibil să acţioneze convergent, dar o alianţă cum a fost USL nu cred că va fi curând”, a mai spus Crin Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu participă, vineri, la Timişoara, la lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Liderul PSD, Victor Ponta, declara, joi, că, în opinia sa, USL există în continuare şi că sunt mulţi liberali care la alegerile europarlamentare vor vota construcţia politică formată din PSD, PC şi UNPR, despre ai cărei lideri Ponta spunea că „au rămas fideli la ceea ce a promis USL”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button