ARHIVA B365

Antonescu: Ponta are prima șansă la alegerile prezidențiale

„Victor Ponta are prima șansă la prezidențiale. Știu că nu e rentabil, că nu se face, dar sunt liber. Nu sunt genul de om care să spun: Eu câștig! Eu sunt realist, mă comport normal, spun că din multe motive, candidatul PSD are prima șansă. Principalul său atuu este aparatul politic care se numește PSD. Această mașină îi dă mari șanse de a fi președinte, dar îi omoară orice șansă de a fi un președinte bun. Pe ruperea USL, eu am pierdut, am pierdut voturi, imagine. PSD a mințit, Victor Ponta a mințit. Noi am spus niște lucruri: A, B, C. D. Domnul Ponta este irezistibil atras de modelul Adrian Năstase. Are o problemă de model. Are o problemă de cultură”, a declarat Crin Antonescu, la emisiunea Jocuri de Putere, de la Realitatea TV.

Preşedintele PNL a mai spus că PSD rămâne cel mai mare partid din România. „Din punctul acesta de vedere, dominaţia PSD-ului pe stil vechi şi incapacitatea lui de a se schimba, că o maşină, câtă vreme rentează, chiar dacă nu arată bine, chiar dacă scoate zgomote ciudate, se deplasează oamenii cu ea şi atunci rămâne în continuare acest partid mare, cel mai mare din România”, a subliniat Crin Antonescu.

El a ţinut să adauge că PSD îi dă lui Victor Ponta „o mare şansă de a fi preşedinte, dar îi omoară orice şansă de a fi un preşedinte bun”, scrie româniatv.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button