ARHIVA B365

Antonescu: Nu semnez plângerea penală împotriva lui Băsescu

eful Executivului a declarat, luni, ca plangerea, intocmita pentru santaj si amenintare, va fi semnata de senatori si deputati, aceasta amendand „atacul mafiot efectuat”, duminica seara, de Traian Basescu la adresa sotului senatoarei PSD Gabriela Firea.

„Nu semnez plangerea impotriva lui Traian Basescu. Sigur ca ce a facut presedintele este inacceptabil, dar de aici si pana la un gest politic de partid, initiat de domnul Ponta pentru partidul sau, este cale lunga”, a spus liderul liberal la Romania TV.

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că parlamentarii urmează să depună o plângere penală pe numele preşedintelui Traian Băsescu, pe care-l acuză de practicarea unor gesturi de ameninţare şi şantaj, ca urmare a declaraţiilor făcute de şeful statului duminică seara, la Realitatea TV despre senatorul PSD, Gabriela Firea, membru în comisia de anchetă în cazul terenului cumpărat de familia Băsescu la Nana. Cum răspunde preşedintele Băsescu la ameninţarea cu plângerea penală a premierului Ponta. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button