ARHIVA B365

Antonescu: Nu mai cred în viitorul USL. Dacă PSD pierde Preşedinţia, pierde Guvernul

Întrebat, la Realitatea TV, în emisiunea „Jocuri de putere”, dacă mai crede în viitorul USL, Antonescu a răspuns: „După declaraţia de astăzi a domnului Ponta, nu (…) Sigur, dacă eu m-am înşelat, dacă domnul Ponta îşi revine, nu sunt decât bucuros ca luni să ne trezim în altă abordare. Dar viitorul USL nu însemna doar o bună înţelegere, colegială, raţională în Guvern, nu însemna doar susţinerea unui candidat la Preşedinţie şi încheierea schimbării, ciclului schimbării, însemna şansa pentru România ca cel puţin 4 ani două forţe politice mari să contruiască ceva solid care să nu mai fie în următorul ciclu demontat”.

„Acum, din păcate, dacă nu reuşim să-l luminăm pe domnul Ponta până luni, să păstrăm USL şi nu prea mai cred, vom intra din nou în ciclul contestaţiei şi revenim probabil în anul 2003 spre 2004”, a mai spus Antonescu.

De asemenea, el a afirmat că participarea PNL la guvernare se va clarifica luni sau cel târziu marţi, în funcţie de opţiunea pe care o va face premierul Victor Ponta în privinţa Guvernului.

Preşedintele PNL, Cin Antonescu, le-a transmis un mesaj dur pesediştilor. „Dacă astăzi PSD decide să încalce votul românilor, care l-a făcut pe Victor Ponta premier, care l-a ţinut pe Victor Ponta premier, dacă PSD nu câştigă preşedinţia, e foarte clar că pierde şi Guvernul. Domnul Ponta le-ar fi spus comesenilor „câştigăm alegerile, scapă cine poate”. Domnul Ponta nu cred că-şi imaginează că rolul preşedintelui este să-i scape pe unii de probleme”, a avertizat Crin Antonescu la Jocuri de Putere.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button