ARHIVA B365

Antonescu îl critică dur pe Ponta: Un premier care felicită baronii locali arestaţi trebuie schimbat

Un prim-ministru care felicită baronii locali arestaţi trebuie schimbat, crede preşedintele PNL, Crin Antonescu, făcând referire la atitudinea premierului Victor Ponta din ultimele zile, potrivit Realitatea.net.

Vezi şi: Ponta: Acum îl apreciez şi mai mult pe Mazăre

            Ponta: Am o părere foarte bună despre Mazăre

Preşedintele PNL a răspuns online, timp de o oră, întrebărilor adresate de cititorii Hotnews.ro. Antonescu a declarat că USL a fost o „încercare eşuată”, răspunzând astfel unui cititor care a catalogat alianţa cu PSD drept o „gafă”.

„Am considerat că este greu de făcut paşi majori în direcţia corectă fără forţa electorală a PSD, în condiţiile anului 2012. Speranţele mele se legau de existenţa unui lider tânăr al PSD şi de speranţa ca toţi învaţaseră câte ceva din experienţa ultimului deceniu”, a spus Antonescu.

După eşecul USL, liderul liberalilor regretă un singur lucru: că nu a fost mai ferm cu unii dintre miniştrii PNL din cabinetul Ponta Doi. Liderul liberal le-a mai răspuns cititorilor Hotnews că nu ar fi de acord cu o eventuală reîntoarcere a lui Călin Popescu Tăriceanu în partid şi că modelul său de preşedinte este… Charles de Gaulle.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button