ARHIVA B365

Antonescu: Episodul Roşca Stănescu e închis. Nu mai e criză în USL

Liderul PNL a fost întrebat dacă în USL criza se menţine. „Nu, după părerea mea nu. Dacă vă referiţi la episodul Roşca Stănescu v-am spus la timpul potrivit că este un episod închis”, a declarat Antonescu.

El a fost întrebat dacă Victor Ponta i-a transmis că renunţă la solicitarea de sancţionare a lui Roşca Stănescu sau a lăsat să se înţeleagă acest lucru.

„Mie îmi pare că, după discuţiile pe care le-am avut, după declaraţiile pe care premierul le-a dat, după declaraţiile pe care preşedintele executiv al PSD, domnul Dragnea, le-a dat – am văzut şi aseară – cred că lucrurile sunt foarte, foarte clare pentru toată lumea, oricât de greu ar înţelege unii”, a mai afirmat liderul PNL.

Răspunzând unei întrebări, Antonescu a precizat că Sorin Roşca Stănescu nu s-a pus la dispoziţie pentru a demisiona din partid.

„Poziţia lui Roşca Stănescu a fost foarte clară, repetată în câteva rânduri. Poziţia mea a fost la fel de clară, poziţia BPN la fel de clară. Între aceste anunţuri publice nu s-a întâmplat nimic”, a mai susţinut liderul PNL.

El a precizat că la şedinţa PNL de luni cu vicepreşedinţii executivi nu se vor lua decizii politice, acesta fiind atributul BPN al PNL.

Conducerile PSD şi PNL se reunesc luni la prânz în şedinţe separate, pentru a discuta ultimele evenimente legate de USL, iar şedinţa convenită de liderii Uniunii pentru a discuta divergenţele apărute a fost amânată pentru a evita continuarea scandalului mediatic, au declarat surse USL.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button