ARHIVA B365

Antonescu despre scrisoarea lui Chiliman: Era pregătită, este vorba de trădare

„Dacă în cursul campaniei electorale, la locale sau în cea care urmează, cea prezidențială, un adversar politic al dumneavoastră o să spună ‘Diaconescu, un demagog, se dă Rolls-ul, plânge de milă…’. Și la un moment dat spune că ‘L-am văzut pe Diaconescu aseară care punea la cale să vândă țara la ruși’. Păi dacă iese un vicepreședinte din partidul dumneavoastră, un șef de organizație, iese el la TV în penultima zi, nu vă întreabă nimic și scrie el o scrisoare și vă pune el în vedere ‘Domnule Diaconescu termină să mai vinzi țara’. Cam ce crezi despre omul acela? Despre asta este vorba”, a comentat Antonescu, la OTV.

Președintele interimar a precizat că nu este vorba de disciplina partidului, ci de trădarea edilului liberal în „conivență cu ceilalți”, scrie adevărul.ro.

„Este vorba de trădare, de trădarea în conivență cu ceilalți, că aceea era o scrisoare pregătită. Domnului Chiliman îi ia o săptămână să compună o scrisoare ca aia. A fost foarte prompt. (…) Sunt rău, sigur că sunt rău. Domnule Diaconescu nu este vorba de prietenie sau neprietenie. Aici e vorba de munca a sute de mii de oameni și e vorba de soarta a milioane de oameni.(…) Nu am spus că este PDL-ist. Că nenorocirea în țara asta nu sunt pedeliști. Nenorocirea în țara asta sunt trădătorii și oportuniști”, a mai explicat Antonescu.

Joi, Andrei Chiliman, i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui interimar al PNL, Daniel Chițoiu, „referitor la protocolul semnat de liderii USL cu reprezentanții unor ONG-uri”, ce prevedea, în viziunea edilului Sectorului 1, desființarea unor instituții democratice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button