ARHIVA B365

Antonescu, despre lovitura de stat: Băsescu amestecă adevărurile teoretice cu minciunile concrete

„Nu sunt parte și nu am fost parte a unei lovituri de stat și am toate șansele la Președinție. Discuția e reprezentativă pentru mandatele lui Traian Băsescu. O multitudine de adevăruri teoretice cu multe minciuni concrete. De exemplu, aceea că în România a avut loc o lovitură de stat, că fost suspendat pentru că scăzuse în sondaje. Domnul Sebastian Ghiță ne spune domnul Băsescu e un mogul toxic, ceea ce e adevărat și că a făcut afaceri cu statul. Dar uită să ne spună că cele mai multe afaceri au fost făcute pe vremea guvernelor PDL. Nu ar fi deloc bine ca domnul Ponta să devină președinte, dar atunci când președintele în exercițiu se adresează premierului ca fiind corupt, atunci ar trebui să se adreseze DNA. Klaus Iohannis nu dorește să candideze la președinție și nici nu va candida. Dar îi văd domnului Iohannis un rol important în statul român”, a declarat Crin Antonescu, la Realitatea TV.

Referindu-se la candidaţii PNL la alegerile prezidenţiale din acest an, Traian Băsescu a declarat că Antonescu are aceleaşi probleme ca şi Victor Ponta. 

„Crin Antonescu e în aceeaşi găleată cu Ponta, a participat la o lovitură de stat. Nu-l mai spală nimic”, a afirmat Băsescu.

Totodată, şeful statului a precizat că, în opinia sa, Klaus Iohannis ar fi un candidat bun la preşedinţia României.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button