Antonescu despre Băsescu: Este inteligent, curajos și inventiv

de:
13 dec. 2013
0 Afișari
Antonescu despre Băsescu: Este inteligent, curajos și inventiv

„Domnul Băsescu este un om inteligent, extrem de inteligent, curajos, puternic, tenace, inventiv, are o groază de calităţi. În acelaşi timp, este profund necinstit, foarte mincinos, cum spuneam, vulgar, şi cu foarte mult tupeu de proastă calitate. Fiind şi într-o perioadă în care îi merge bine, pe toate combinaţiile astea, adică la motorină stai că mai stăm trei luni, a rămas pe a lui. În povestea asta cu apărarea statului de drept a profitat iar de prostiile altora. Se simte foarte bine (…) sigur că poate să spună orice, poate să ne râdă în nas”, a declarat Antonescu la RTV.

De asemenea, Antonescu a subliniat faptul că premierul Victor Ponta a cedat în cazul accizei la carburant, în cazul motorinei. „Atacul apropo de acciză, a venit din partea domnului Băsescu, dinspre dreapta, ca să zic aşa, adică a devenit campionul impozitelor mici… Ei bine, nimeni din PNL nu s-a clintit şi în frunte cu mine am susţinut, domnul Ponta a hotărât la un moment dat, din motive…în fine, discutând şi cu ministrul de Finanţe, să mai cedeze amânarea la motorină, nu noi”, a mai spus preşedintele PNL.

Totodată, el a precizat că şeful CEC, Radu Gheţea, va fi schimbat din funcţie, chiar dacă este protejat inclusiv de BNR. „Domnul Gheţea nu este protejat doar de domnul Traian Băsescu, domnul Gheţea este protejat ceva mai discret, dar extrem de puternic, de Banca Naţională a României. Decizia este a ministrului Finanţelor şi aşa şi cum premierul ne-a anunţat şi ministrul Finanţelor ne-a anunţat, decizia aceasta va fi de schimbare”, a mai declarat liderul PNL.

Sursa: Mediafax

Cookies