ARHIVA B365

Antonescu: Chiliman merită să fie dat afară din PNL

„Domnul Andrei Chiliman, dacă era corect, s-ar fi informat, l-ar fi informat pe domnul Chiţoiu, cum era normal. (…) Domnul Andrei Chiliman nu a fost foarte corect, a făcut un gest pe care nu mă mai apuc eu să îl calific dar, ca om care am cerut schimbarea lui Chiliman din conducerea Bucureştiului, atunci când eram în partid, şi ştiam de ce am cerut-o, sper ca actuala conducere şi forurile statutare să îl trimită pe domnul Chiliman acolo unde s-a arătat a fi cu această diversiune, adică în afara PNL. Pentru mine, lucrurile sunt simple. În tot cazul, îl pot asigura pe domnul Andrei Chiliman că nici DNA şi nici altă instituţie nu va fi desfiinţată şi îmi doresc din tot sufletul ca domnul Chiliman să fie mulţumit de funcţionarea DNA, pentru că poate odată şi-odată, DNA îi va lua pe toţi pe care trebuie să îi ia la întrebări”, a spus Antonescu, la Realitatea TV.

Declaraţia lui Crin Antonescu survine după ce, joi, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 şi membru al PNL, i-a trimis o scrisoare deschisă preşedintelui interimar al Partidului National Liberal, Daniel Chitoiu, „referitor la protocolul semnat de liderii USL cu reprezentanţii unor ONG-uri”.

Andrei Chiliman nu este la primul conflict cu Crin Antonescu. Chiliman a fost schimbat din fruntea PNL Bucureşti chiar înainte de alegeri şi a fost la un pas de a demisiona din partid.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button