ȘTIRI

Antena 1, campanie de racolare a vedetelor PRO Tv. Cum răspunde PRO TV

Antena 1 este aproape de finalizarea negocierilor cu Toni Grecu pentru trecerea întregii echipe a Serviciului Român de Comedie la postul din Băneasa. Totodată, alți doi oameni importanți din PRO, regizorul Iura Luncaşu și producătorul executiv Alex Cseh, au fost atrași către televiziunea lui Dan Voiculescu.

Luncașu a lansat în anul 2004 prima telenovelă de producție românească, „Numai iubirea”, la Acasă TV. La Antena 1, Luncașu se ocupă de noul sezon al emisiunii iComedy. Pe fondul acestor plecări, se vorbește și despre altele, notează reportervirtual.ro.

Într-un interviu oferit sursei citate, Maria Apostol, Marketing & Corporate Affairs Director la Pro TV, a declarat următoarele:

„Migrarea lor de la un proiect la altul este o normalitate in raport cu meseria pe care o au. Nu pot sa ma refer in acest raspuns si la situatia emisiunii Serviciul Roman de Comedie pentru ca nu stim daca Toni si echipa lui vor alege sa faca un urmator proiect impreuna cu o televiziune concurenta.  (…) PRO TV nu contracareaza actiunile competitorilor. Criteriile noastre de continut si performanta sunt foarte clare, iar cifrele de audienta probeaza ca strategia noastra este corecta, atat timp cat PRO TV este cea mai urmarita televiziune din Romania de către publicul în vârstă de peste 18 ani.”


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button