Antena 3 se mută în Otopeni, în „casă” cu Realitatea Tv. Disponibilizări și economii la sânge

de:
16 ian. 2015
1 Afișari
Antena 3 se mută în Otopeni, în

Încă una este faptul că aceștia vor veni la lucru în afara Bucureștiului. Antena 3 (dar și Antena 1) își mută redacția și studiourile în clădirea Willbrook, din Otopeni, în care activează un alt canal de știri, Realitatea TV, informează Reporter Virtual.

Pregătirile sunt în toi (amenajarea studiourilor), iar Mihai Gâdea speră să poată finaliza operațiunea până la 1 martie. Directorul Antenei 3 a solicitat punerea la dispoziție a trei microbuze de transport pentru angajați. Acestea sunt furnizate de Willbrook (Realitatea TV și compania Samsung, care activează în același complex, beneficiază de unul singur).

Birourile Antena 3 vor fi exact în zona opusă a complexului Willbrook față de zona în care sunt situate acum birourile Realitatea TV.

Actualul sediu al Antena 3 din Băneasa, din Strada Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27, nu se mai află în posesia trustului Intact, controlat de familia Voiculescu. Clădirea a intrat în posesia statului, parte din recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro constatat în Dosarul ICA, în care patronul trustului, Dan Voiculescu, a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Pe de altă parte, vin noi vești în legătură cu reducerile de costuri pe care trebuie să le facă Antena 3, care arată situația financiară dificilă a postului de știri. Astfel, în afară de disponibilizări și tăierile de salarii anunțate, nu toți angajații vor mai beneficia de plata telefoanelor mobile. Vor mai fi suportate de companie doar abonamente de până la maximum 7 euro/ lunar, iar oamenii au fost anunțați să-și treacă numerele pe persoană fizică.

Cookies