Antena 3, plângere în instanţă împotriva încheierii de carte funciară pentru sediul din Băneasa

de:
17 feb. 2016
0 Afișari
Antena 3, plângere în instanţă împotriva încheierii de carte funciară pentru sediul din Băneasa

Potrivit sursei citate, este invocat art.52 alin.2 din Legea nr.7/1996 care prevede ca „incheierea poate fi atacata, dupa caz, in conditiile art. 50 alin. (2)”.

Aici se arata: „Persoanele interesate pot formula cerere de reexaminare a incheierii de admitere sau de respingere, in termen de 15 zile de la comunicare, care se solutioneaza prin incheiere de catre registratorul-sef din cadrul oficiului teritorial in raza caruia este situat imobilul”, scrie Hotnews.

CITEŞTE ŞI Premierul Cioloş a dat explicaţii la Senat în cazul Antenelor. O senatoare, SCOASĂ din sală

Premierul Dacian Cioloș a fost chemat, miercuri, în regim de urgenţă, în plenul Senatului, pentru a da explicații în legătură cu situația în care se află Antenele, după ce posturile TV Antena 1 şi Antena 3 au primit ordin de evacuare de la ANAF. Premierul a precizat că ANAF a acţionat legal şi că nu este vizată activitatea jurnaliştilor, încetarea emisiei Antenelor fiind apanajul CNA. DETALII, AICI. 

Reamintim ca, luni, ANAF a notificat luni Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti – Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 25 – 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.

Cookies