ARHIVA B365

Antena 3 cere în instanță emiterea unei ordonanțe prezidențiale care să anuleze evacuarea

UPDATE: Avocatul Poporului, institutie condusa de Victor Ciorbea, anunta ca s-a sesizat din oficiu in cazul notificarii de evacuare adresata Antena Group de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala. „Sesizarea din oficiu vizeaza posibila incalcare a art. 30 si art. 31 din Constitutia Romaniei, privind libertatea de exprimare si dreptul la informatie”, se arata intr-un comunicat al Avocatului Poporului.

Antena 3 SA a depus in justitie o cerere pentru emiterea unei ordonante presedintiale care sa anuleze procesul de evacuare, inceput prin notificarea ANAF de evacuare a sediului in termen de 5 zile, potrivit unui anunt postat pe portalul instantelor de judecata.

Cererea a fost depusa miercuri, 17 februarie, informează hotnews.ro.

Reamintim ca marti Antena 3 a depus in instanta o plangere impotriva incheierii de carte funciara in ceea ce priveste sediul sau din soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 25 – 27, potrivit informatiilor disponibile pe portalul instantelor de judecata.

Luni, ANAF a notificat luni Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti – Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 25 – 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button