ARHIVA B365

Antena 3 cere bani pentru a fi vizionată online

„Antena 3 anunță pe site-ul postului de televiziune o taxă pentru imaginile difuzate live pe net. Astfel, cei care vor să vizioneze postul de știri online vor trebui să plătească o taxă de 1 euro. „Am reușit să ne susținem singuri, în condițiile în care distribuitorii offline și online nu au contribuit cu nimic pentru conținutul oferit. Iată de ce ne vedem obligați ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live”, se arată în scrisoarea reprezentanților postului de știri adresată telespectatorilor.

„Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneți alături și în această nouă etapă, impusă de condițiile pietei”, au mai adăugat aceștia.
Scrisoarea integrală, în continuare:
Dragii noștri prieteni,
Suntem alături de voi de zece ani, timp îndeajuns pentru a ne cunoaște bine, a ne susține, a ne prețui reciproc. Relația pe care am stabilit-o este onorantă și ne responsabilizează, motivîndu-ne să vă oferim un produs jurnalistic relevant.
Aprecierea voastră constantă ne-a dat puterea de a rezista intimidărilor, de a rosti adevăruri, de a păstra o poziție critică, fermă față de guvern, indiferent de partidele politice aflate la putere. Grație solidarității de care ați dat dovadă, am realizat producții care au intrat în Cartea Recordurilor, au fost multipremiate internațional și au reprezentat o voce împotriva nedreptăților, iar împreună cu voi am devenit cea mai importantă platformă de știri din România!
Toate aceste transmisii în direct din țară și străinătate, campanii, știri de zi cu zi au fost și sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanentă retehnologizare și focusare pe calitate. Am reușit să ne susținem singuri, în condițiile în care distribuitorii offline și online nu au contribuit cu nimic pentru conținutul oferit.
Iată de ce ne vedem obligați ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live. Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneți alături și în această nouă etapă, impusă de condițiile pietei.
În aces sens, am solicitat, acționarilor și managementului, să gândească un tarif accesibil pentru voi și sustenabil pentru noi. Este vorba despre 1 euro pe lună pentru aceia dintre voi care ne urmăresc online. Abonamentul va permite vizionarea la o calitate foarte bună a programului Antena 3.
Avem nădejdea, dragi prieteni, că vom rămâne împreună, și că acest abonament nu va împovăra sau dezechilibra bugetele voastre.
Vă mulțumim,
Echipa Antena 3″


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button