Antena 3 a intrat în grila de programe a Parlamentului European, în urma solicitării delegației PSD

de:
20 mai 2015
0 Afișari
Antena 3 a intrat în grila de programe a Parlamentului European, în urma solicitării delegației PSD

„De azi, Antena 3 este al treilea post TV din Romania inclus in grila interna a Parlamentului European, alături de TVR international si Realitatea.
Dl Preda, intr-un gest de fronda destinat exclusiv consumului mediatic, a cerut ca postul sa nu fie inclus pe aparatul TV din cabinetul sau.
Nu știu dacă tehnic, acest lucru este posibil.
Nu este mai simplu sa nu comute pe postul respectiv?
Sau poate ca nu are încredere ca va rezista tentației si, pe ascuns, când e singur, va comuta totuși pe Antena 3?
Este Dl Preda ca fumătorul înrăit care, neputând rezista tentației, cere sa nu ii dea nimeni țigări!?”, a scris Pașcu, pe facebook, scrie realitatea.net.

Europarlamentarul Cristian Preda a dezvăluit, în aprilie, pe contul său de Facebook, că pesediștii din Parlamentul European vor introducerea Antenei 3 în grila de programe tv recepționate în birourile de la ‪PE‬. REALITATEA TV și TVR internaţional sunt posturile care se prindeau până acum. 17 europarlamentari au semnat deja solicitarea.

„Pesediștii lucrează din greu la Bruxelles: ultima lor inițiativă este introducerea Antenei 3 în grila de programe tv recepționate în birourile de la ‪PE‬. Până acum, se prindeau Realitatea tv și TVR international, iar numărul canalelor e limitat pentru România la 2. Pesediștii nu mai suportă probabil să fie departe de Antena 3, când vin la Parlament, așa că au semnat o petiție prin care cer să-i vadă zilnic pe Mircea Badea & co. E neîndoielnic că nu diar românii, ci toți cetățenii europeni vor fi mult mai bine reprezentați dacă Daciana aude permanent glăsciorul Danei Grecu, iar Grapini – șoapta lui Gâdea!”, a scris Preda.

Europaralamentarul a publicat şi lista cu semnături pentru această iniţiativă. Printre semnatari, se numără Daciana Sârbu, Norica Nicolai şi Maria Grapini.

Cookies