BAZAR

Antena 1 a achiziţionat unul din cele mai de succes showuri TV internaţionale

Licenţiat în 51 de ţări de pe 6 continente, formatul s-a bucurat de un succes nemaipomenit în toate teritoriile în care a fost difuzat. Au fost filmate 250 de sezoane până în prezent, în fiecare săptămână a anului trecut show-ul fiind difuzat într-un colţ de lume.

Potrivit unui comunicat de presă, formatul va aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care vor lupta prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu. Evoluţia lor va fi notată atât de juriu, cât şi de telespectatori.

„Dancing with the stars” este un format al recordurilor. Este formatul cu cele mai multe premii internaţionale, peste 30 la număr, fomatul care a scris istorie la Premiile Emmy din 2009, adunand nu mai puţin de 10 nominalizări.

Succesul internaţional al formatului a făcut din „Dancing with the stars” unul dintre cele mai disputate formate şi la nivelul pieţei locale. Antena 1 pregăteşte show-ul pentru această toamnă, acesta urmând să fie produs de Mona Segall şi echipa ei, potrivit spynews.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button