ARHIVA B365

Ansamblul rezidenţial Citadella Titan, aflat în insolvenţă, scos la vânzare cu 6,85 milioane euro

Complexul este dezvoltat de compania BRC Business Group, iar planul de organizare a fost aprobat joi, potrivit unui comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei, citat de Mediafax.

Ca efect al crizei financiare şi al prăbuşirii pieţei imobiliare, la 26 ianuarie 2012, dezvoltatorul proiectului Citadella Titan şi-a cerut insolvenţa la Tribunalul Bucureşti, cerere admisă de instanţă. BRC Business Group are datorii de 71 milioane lei, din care 38 milioane lei către BCR.

„Planul de reorganizare propus de către administratorul judiciar prevede valorificarea întregului activ, Citadella Titan, către un investitor la preţul de 6,85 milioane de euro + TVA sau valorificarea activului pe unităţi locative, în sistem retail la preţul de 10,402 milioane de euro + TVA. Planul permite şi darea în plată a întregului activ Citadella Titan către creditorul garantat Banca Comercială Română şi/sau către orice altă persoană fizică şi/sau juridică care se subrogă în drepturile şi obligaţiile creditorului garantat”, se menţionează în comunicat.

Citadella Titan cuprinde două blocuri de câte 14 etaje fiecare, cu un total de 224 de apartamente de 1, 2 şi 3 camere.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button