Ansamblu rezidenţial cu blocuri de 30 de etaje şi lacuri artificiale, în Sectorul 2

de:
08 mart. 2012
1 Afișari
Ansamblu rezidenţial cu blocuri de 30 de etaje şi lacuri artificiale, în Sectorul 2

Confom proiectului, noul ansamblu de locuinţe ar urma să fie construit pe Șoseaua Electronicii – strada Ziduri între Vii din Sectorul 2. Suprafaţa totală construită va fi de 32.000 metri pătraţi. Astfel, se propune construirea unui ansamblu de blocuri cu 5-7 etaje, dar şi cu 20, 25 şi 30 de niveluri. Fiecare clădire dispune de parcare subterană. Locuri de parcare vor fi amenajate şi la nivelul solului.

O suprafaţă de 12.800 metri pătraţi va fi amenajată ca spaţiu verde. În plus, ansamblul rezidenţial va fi „dotat” şi cu mai multe lacuri artificiale de mici dimensiuni.

Proiectul datează din 2008 însă abia acum a intrat în dezbatere publică, urmând ca apoi să fie supus aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Dacă proiectul va mai fi totuşi realizat după obţinerea aprobării, asta rămâne de văzut.

„Nu se ştie încă dacă acest proiect va mai fi realizat în forma propusă”, a precizat pentru B365.ro, Vlad Cavarnali, acţonar majoritar Alpha Studio, firma care a realizat Planul Urbanistic Zonal.

Cookies