ANM anunță cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru săptămâna 12-16 septembrie

12 sept. 2022
565 Afișari
ANM anunță cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru săptămâna 12-16 septembrie
ANM anunță cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru săptămâna 12-16 septembrie | Sursă foto: Pexels.com

Toamna a început să se instaleze timid în București, astfel că temperaturile au început să scadă. ANM a anunțat care va fi prognoza meteo pentru săptămâna 12-16 septembrie.

Cum va fi vremea în Capitală

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că începutul de săptămână ne întâmpină cu vreme ceva mai rece și posibile averse torențiale însoțite de descărcări electrice.

Luni, 12 septembrie 2022, temperatura maximă va ajunge la 27 de grade Celsius. Cerul va fi în mare parte noros și este posibil să avem parte de averse torențiale cu descărcări electrice în București. Vântul bate slab, viteza medie va fi de 9 km/h.

Pe parcursul nopții temperatura scade considerabil, astfel că minima termică va ajunge la 13 grade Celsius. Cerul se înseninează, iar vântul bate slab, viteza medie fiind de 9km/h.

Prognoza meteo pentru săptămâna 12-16 septembrie

În primele zile din această vom avea parte de vreme ceva mai rece în Capitală. Cu toate astea, începând de joi, temperaturile încep din nou să crească.

Marți 

După cum transmite ANM, în cea de-a doua zi a săptămânii, temperatura maximă va ajunge la 26 de grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul bate slab, viteza medie fiind de 11 km/h.

Pe parcursul nopții, temperatura scade simțitor. Minima termică a zilei va ajunge la 10 grade Celsius, iar cerul va fi parțial noros. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 11 km/h.

Miercuri

Mijlocul săptămânii vine cu temperaturi ceva din crescute. Maxima termică a zile va fi de 27 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, iar vântul va avea o viteză medie de 9 km/h.

Noaptea, temperatura scade chiar mai multe decât în ziua precedentă și ajunge la minima termică de doar 9 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte senin, conform meteorologilor. Vântul va avea o viteză medie de 9 km/h.

Joi 

De joi temperaturile încep să crească și vor trece de 30 de grade Celsius. Astfel că, maxima termică a zilei va ajunge la 33 de grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte însorit. Vântul bate moderat, viteza medie fiind de 19 km/h.

Noaptea, temperatura scade până la 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul se mai domolește, viteza medie fiind de 13 km/h.

Vineri

Ultima zi a săptămânii aduce și ea temperaturi ridicate, maxima termică fiind de 32 de grade Celsius, după cum anunță ANM. Cu toate aceasta, cerul va fi predominant noros. Vântul bate moderat, viteza medie fiind de 19 km/h.

Pe timpul nopții, temperatura scade până la 16 grade Celsius. Cerul se înseninează, iar viteza medie a vântului va fi de 9 km/h.

Cookies