ANM anunță cum va fi vremea în București, la mijlocul lunii februarie. Prognoza METEO pentru următoarele zile

16 feb. 2022
254 Afișari
ANM anunță cum va fi vremea în București, la mijlocul lunii februarie. Prognoza METEO pentru următoarele zile

ANM a emis prognoza meteo specială pentru București, în care transmite că vremea se va menține caldă, joi și vineri, cu temperaturi peste 10 grade.

Joi, 17 februarie, valorile termice se vor situa în continuare cu mult peste cele normale pentru a doua decadă a lunii februarie. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 4…7 grade. Cerul va avea înnorări, iar pe parcursul nopții va crește probabilitatea ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat (viteze de cel mult 40…45 km/h).

Vineri, 18 februarie, valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât în intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale intervalului. Vântul va prezenta temporar intensificări, cu viteze la rafală de 50…55 km/h. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade.

În paralel, în centrul și vestul țării este Cod Galben de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis două atenționări meteo Cod galben de viscol în 24 de județe ale țării. Va ninge în centrul și vestul țării în intervalul 17 februarie, ora 06:00 – 18 februarie, ora 20:00.

 

Îți mai recomandăm să citești și:

 

Cookies