ARHIVA B365

Animale sălbatice, cai tranșați și o cameră de tortură, găsite în casa Cămătarilor

Partea de şantaj, sechestrare de persoane, tâlharie, recuperări şi cămătărie era coordonată de Sile. Drept garanţie pentru banii luaţi, oamenii care se împrumutau trebuiau să semneze contracte de vânzare-cumpărare pentru case, maşini sau terenuri, informează RTV.

Cand nu-şi primeau banii inapoi, interlopii treceau la şantaj şi violenţe. Anchetatorii spun că Nuţu îşi ameninţa victimele cu cei trei lei pe care-i avea în curte. Mai mult, sub cuşca animalelor a fost amenajată o adevărată camera de tortură, unde ajungeau cei care cădeau în plasa Cămătarilor. La percheziţia efectuată ieri la el acasă au fost găsite maşini de lux dar şi o adevărată grădină zoologică cu urşi, lei şi cerbi carpatini.

Treptat, clanul a acaparat şi piaţa prostituţiei. Numeroase fete, foarte multe dintre ele minore, au ajuns în reţeaua Cămătarilor, unele fiind răpite direct de pe stradă. De proxenetism şi prostituţie se ocupa chiar mama Cămătarilor, ajutată de doi dintre fraţi.

De-a lungul timpului, gruparea fraţilor Cămătaru, din care făceau parte peste 500 de membri, a beneficiat de ajutorul unor oameni puternici: lideri politici, magistraţi, poliţişti, persoane publice.

Liderii grupărilor „Cămătarilor” şi „Sportivilor” şi locotenenţi ai acestora au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, care au emis în total 29 de ordonanţe de reţinere în urma audierilor începute vineri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button