Blănoși care nu pot trăi fără căldura unei familii, aduși în Parcul Obor. Duminică ai trei ore în care îi poți vedea

27 mart. 2022
1267 Afișari
Blănoși care nu pot trăi fără căldura unei familii, aduși în Parcul Obor. Duminică ai trei ore în care îi poți vedea

În Parcul Obor din București vor ajunge astăzi câțiva blănoși care nu și-au găsit compania. Pentru a doua zi consecutiv Centrul Teritorial Veterinar al sectorului 2 organizează un târg de adopții. Cel care se implică direct este primarul Radu Mihaiu care nu vrea să cedeze până nu le găsește micilor animale o familie în care să fie primite.

„Astăzi (sâmbătă, 26 martie – n.r) a fost o zi însorită, o zi excelentă pentru a veni în parcul Obor, unde Centrul Teritorial Veterinar al sectorului 2 organizează târg de adopții. Au fost multe persoane astăzi și, ce este mai important, 10 blănoși (8 câini și 2 pisici) au fost adoptați: Albisor, Lessie, Zara, Papusica, Misha, Ness, Rocky, Cora precum și Tigruț și Calico vor avea parte de dragostea unor familii fericite.

Vă mai așteaptă, mâine (duminică, 27 martie – n.r) Masha, Bella, Zora, Laika, Rita, Happy, Fifi, Dodo, Dora, Cara, Sasha și Lady, precum și Zgâtioasa, Fram, Fifi și Ruby.

Mâine, la Parcul Obor, între 11 și 14.

Haideți să-i cunoașteți și, dacă puteți, să le oferiți căldura unei familii. Pentru că nimic nu se compară cu o familie.”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Îți mai recomandăm să citești și:

Cookies