ANGAJATORI DE TOP: Ediția online a târgului de joburi va începe. Unde te poți înscrie

de:
06 apr. 2014
0 Afișari
ANGAJATORI DE TOP: Ediția online a târgului de joburi va începe. Unde te poți înscrie

In aceasta primavara evenimentul Angajatori de TOP s-a extins la nivel national, fiind prezent in 3 dintre cele mai importante orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara si Iasi. Cele 3 evenimente au reunit 170 de angajatori, companii multinationale si angajatori locali care au oferit peste 5 000 de oportunitati de cariera. In cele 6 zile dedicate evenimentelor Angajatori de TOP au participat peste 25 500 vizitatori, persoane aflate in cautarea unui job. Cei care nu au putut ajunge la Angajatori de TOP sunt asteptati sa aplice online pe portalul www.hipo.ro, iar in perioada 5 – 17 mai, evenimentul va continua cu o editie virtuala – Angajatori de TOP.

Evenimentul Angajatori de TOP din Bucuresti s-a incheiat in acest weekend, reunind 15 000 de profesionisti cu experienta, absolventi, masteranzi si studenti. Vizitatorii editiei cu numarul 16 Angajatori de TOP Bucuresti, au avut sansa sa aplice pentru o diversitate de oportunitati de cariera, potrivite cu experienta lor si planurile de dezvoltare profesionala.

In cadrul evenimentul au fost prezente 100 de companii, din domenii diverse de activitate: IT, Outsourcing, FMCG, Inginerie, Financiar – bancar, Consultanta, Telecom, Retail, Constructii, Transport si Logistica.

Referitor la nivelul de experienta al candidatilor prezenti in cele doua zile ale evenimentului din Bucuresti, reprezentantii companiilor au afirmat ca 49% au fost persoane cu pana la 1 an de experienta, 30% candidati cu 1-5 ani experienta, iar 21% vizitatori cu peste 5 ani experienta.

“Toate candidaturile vor intra intr-un proces de analiza, atat HR cat si tehnic, urmand sa contactam candidatii al caror profil si experienta corespund cel mai bine cerintelor posturilor noastre. Dorim sa multumim tuturor aplicantilor pentru interesul aratat”, a declarat Ariadna Stamatopol, staffing consultant, Microsoft Romania.

“Selectia celor mai potriviti aplicanti incepe chiar de saptamana viitoare. Intentionam sa procesam toate CV-urile aplicantilor de la targ in urmatoarele 3-4 saptamani pentru a acoperi posturile vacante”, a spus Daniela Manasoiu, HR manager, Global Remote Services. 

In urma unui sondaj aplicat vizitatorilor, a rezultat ca, oportunitatile de cariera si prestigiul angajatorilor prezenti in cele doua zile au fost doua dintre aspectele care au stat la baza deciziei de participare. In plus, tematica workshop-urilor si a conferintelor a reprezentat un criteriu important de care au tinut cont atunci cand au decis sa fie prezenti la Angajatori de TOP.

Dupa cele 3 editii fizice ale targului de joburi Angajatori de TOP, evenimentul continua cu editia virtuala, ce va avea loc in perioada 5 – 17 mai. Angajatori de TOP Virtual va avea loc pe www.hipo.ro si va permite accesul candidatilor care nu au ajuns in cele doua zile ale evenimentului Angajatori de TOP, cei care locuiesc in alte orase sau cei care se afla in afara tarii.

“Evenimentul virtual se desfasoara la nivel national si permite participarea companiilor din toate judetele tarii. Ne asteptam la o diversitate a domeniilor de activitate si estimam ca, acest eveniment va avea un focus puternic in zona oportunitatilor de cariera adresate profesionistilor. In aceasta perioada suntem in plin proces de inregistrare a companiilor, asadar cei care vor sa participe la editia virtuala Angajatori de TOP se pot inscrie contactandu-ne la adresa [email protected], pana la inceputul lunii mai”, a declarat Adrian Stanescu, project manager la Angajatori de TOP.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile in sectiunea dedicata Angajatori de TOP, pe www.hipo.ro

Cookies