ARHIVA B365

ANGAJATORI DE TOP. Azi se deschide cel mai mare târg de locuri de muncă din Bucureşti

LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. Companiile confirmate în cadrul acestei ediţii a târgului de locuri de muncă ANGAJATORI DE TOP provin din arii variate de activitate şi oferă şansa vizitatorilor de a-şi găsi un loc de muncă în funcţie de background-ul educaţional şi experienţa pe care o deţin.

În funcţie de numărul companiilor participante, domeniile cel mai bine reprezentate sunt: IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar – bancar (6%), Audit şi Consultanţă (5%), restul procentelor fiind alocate domeniilor Telecom, Retail, Construcţii, Educaţional, Farmaceutic, Transport şi Logistică.

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru cei cu puţină experienţă

LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. În urma centralizării informaţiilor cu privire la cele 3.400 de noi locuri de muncă oferite de companiile participante la ANGAJATORI DE TOP, rezultă că 42% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidaţii cu până la 1 an de experienţă, 26% pentru tineri între 1-3 ani de experienţă şi 32% pentru candidaţi cu peste 3 ani experienţă.

„Endava continuă expansiunea şi anul acesta. Ca şi până acum, procesul de recrutarea se adresează atât candidaţilor seniori (Software Developer, Scrum Master, Software Tester, Business Analyst, Project Manager), cât şi studenţilor şi absolvenţilor – programele de internship şi graduates vor avea loc în perioada următoare”, a declarat Miruna Nedelcu, Recruitment Officer la Endava.

Job-uri în audit şi pentru tinerii care nu au făcut ASE-ul

„Căutăm proaspăt sau recent absolvenţi, cu interes demonstrat faţă de profesiile financiare şi fiscale, cu ambiţie de a se dezvolta accelerat şi cu perseverenţă în a-şi urmări aceste obiective. În general candidaţii noştri vin de la facultăţi cu profil economic, însă aceasta nu este o condiţie eliminatorie. Dacă aceste calităţi există, pot urma cu succes o carieră în acest domeniu şi absolvenţi de discipline tehnice, juridice, administrative”, a precizat Silviu Bădescu, Manager Human Resources la compania Deloitte.

Pentru locurile de muncă disponibile în cadrul ANGAJATORI DE TOP, procesul de recrutare este format, în medie, din patru etape: screeningul CV-urilor, urmat de un interviu telefonic, o serie de interviuri individuale sau de grup cu recruiterii companiei sau cu managerul direct, urmate în final, de un interviu pentru prezentarea ofertei de angajare.

LISTA COMPANIILOR CARE FAC ANGAJĂRI LA ANGAJATORI DE TOP

LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. Ediţia din luna aprilie ANGAJATORI DE TOP oferă şansa celor care sunt în căutarea unui job să întâlnească companii precum: EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox, BRD – Groupe Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, Intel, HP, Raiffeisen Bank, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, JTI, Deloitte, Nestlé, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oréal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC Romania, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS Romania, Accenture, McDonald’s Romania, Grupul Renault Romania, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button