ARHIVA B365

Angajat de la metrou, infectat cu noul coronavirus! Anunţul Metrorex

Un angajat al Metrorex a fost confirmat pozitiv, marți, cu coronavirus. Acesta are 49 de ani, nu se afla la locul de muncă de 11 zile şi nu a avut contact cu călătorii, potrivit unui comunicat al companiei.

Persoana în cauză este controlor acces metrou la staţia Laminorului şi şi are doar atribuţii de supraveghere a accesului în staţie. Începând cu data de 20.03.2020, angajatul Metrorex se afla în concediu medical pentru alte afecţiuni de sănătate. În seara zilei de 30.03.2020, acesta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testat şi confirmat pozitiv cu Covid 19.

În acest moment, angajatul se află internat în spital sub supraveghere. Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică.
Locul de muncă unde îşî desfăşura activitatea, respectiv staţia de metrou Laminorului a fost dezinfectată în totalitate. O anchetă epidemiologică se va efectua de către Direcţia de Sănătate Publică, conform competenţelor, se arată într-un comunicat oficial. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button